Despre noi

Descopera Evolution Studio

Dam dependenta pentru ca presetam... excelenta!

La Evolution Studio punem accent pe calitate, pe diversitate si pe unicitate, ne plac culorile, texturile si coafurile care ilustreaza lumina interioara a fiecarui client, construim profunzimi din jocuri de umbre si spunem povesti fara prea multe cuvinte.

Ne plac provocarile si comunicam deschis etapele de transformare a fiecarui vis in realitate, folosim produse de calitate si instrumente de ultima generatie, invatam constant si ne perfectionam in tehnici moderne de infrumusetare alaturi de cei mai buni profesionisti din domeniu.

Cunoaste echipa noastra

*Founder*: Mihaela OSMAN

Dacă și‐ar scrie autobiografia, primele amintiri legate de pasiunea pentru frumusețe și formele de creație din domeniul în care activează și astăzi ar începe in jurul vârstei de 16 ani, într‐o perioadă în care doar cei foarte hotărâți știu să‐și canalizeze eforturile pe ceea ce vor să facă concret în viață.
Contribuția Mihaelei Osman la ceea ce înseamnă dezvoltarea industriei de beauty a însemnat un proces constant de învățare și adaptare la tendințele mereu în schimbare, construirea unei echipe și a unui concept bazate pe respectul pentru client, păstrarea unor exigențe de calitate privind selectarea produselor folosite și depășirea constantă a pragurilor de excelență în pregătire, pas cu pas, mereu într‐o direcție ascendentă.
“Fă ceea ce‐ți place și nu vei lucra o zi în viața ta!” este cel mai bun motto care ar putea descrie energia cu care nu se oprește din realizat creații minunate, din împărtășit bucăți de experiență prețioasă in cursurile pe care le predă și toate acestea mereu cu zâmbetul pe buze!

Team Player Claudia Pascu

Claudia este parte a echipei de peste 7 ani și este omul “vinovat” de tot ceea ce înseamnă organizarea programărilor, ordonarea celor indeciși către stilistul potrivit și, pe lângă contabilitatea primară, susține echipa în fiecare zi cu gesturi care fac ca întregul “motor” al salonului să funcționeze ca uns!

Team Player Nicoleta Tișu

Pasiunea pentru oameni și pentru frumusețe este combinația ideală de motive pentru a practica aceasta meserie. Încă din copilărie am cochetat cu arta și creativitatea însă de a lungul timpului m-am ocupat de alte priorități, fără a neglija pasiunea mea. In urma cu doi ani m-am întors spre ceea ce iubesc și am început să practic meseria cu dragoste și pasiune, fiind atentă la cerințele clientelor care mi-au trecut prin mâini și suflet. Am încercat de fiecare dată să aflu și să descopăr de la ele ce este frumusețea și cât de importantă este ea în definirea unei personalități complexe, având șansa să aduc la suprafață frumusețea interioară a acestora.
Simt că aceasta meserie îmi dă șansa de a combina partea artistica cu latura umană iar atunci când îmbin tehnica cu pasiune și o poveste frumoasă, rezultatele sunt cu adevărat minunate!

Team Player Angelica Neacșu

Cu o experiență de 19 ani în domeniul de hairstyling, mă aflu în slujba clientelor noastre mânată de pasiunea pentru această frumoasă meserie pe care – dacă o practici cu drag, o poți aduce nestingherit la nivel de artă.
Cred că ingredientele “secrete” ale reușitei în a te conecta corect și complet la nevoile și dorințele clientelor sunt răbdarea, bunul-simț și dăruirea. Rezultatele materializate în bucuria și recunoștința clientelor la finalul intervenției mele îmi umplu sufletul de mulțumire și mă stimulează de fiecare dată să-mi depășesc constant limitele.
Lucrurile extraordinare se pot realiza exclusiv prin munca realizată cu seriozitate și iubind cu adevărat ceea ce faci!

Team Player Dobre Lavinia Veronica

Am inceput sa descopăr tainele acestei meserii din anul 2016. Este o meserie care mă surprinde în fiecare zi prin contactul direct cu oamenii ce vin în salon, cu deciziile pe care trebuie sa le iau în funcție de dorințele clientului și tehnicile de lucru pe care le aleg pentru a le aplica. Într-un cuvânt – este o meserie creativă de care nu te plictisești niciodată!

Team Player Mihaela Nicu

Având la activ “majoratul” în materie de ani experiență pe parte de cosmetică, Mihaela este membrul echipei care recomandă, aplică și tratează cele mai bune soluții pentru fiecare tip de ten, transformând, la propriu, chipul clientelor noastre.
Portofoliul ei cuprinde și sfera epilatului și rezultatele excelente o recomandă ca specialist de fiecare dată!

Team Player Marius Țugurel

Marius face parte din industria de înfrumusețare din 2014. Dezvoltarea sa a cunoscut un trend ascendent în urma participării la numeroase cursuri și seminarii realizate de L’Oreal Professionnel și de Kerastase Romania, experiențe care, în 2018, i-au fost răsplătite cu o diploma recunoscută internațional.
Ii plac provocările si procesele de lungă durată ale colorarii și nu se teme la modul serios de niciun fir de păr atâta timp cât există o bună comunicare.
Ii place să-și  facă clientele să zâmbească și e pregătit să le satisfacă dorințele chiar dacă pentru asta trebuie să apeleze și la trucuri cum sunt extensiile de păr sau produse care dau strălucirea “de catalog”.

× Vrei mai multe detalii?