Servicii

Testeaza serviciile noastre

Coafor

Tuns Dame de la 70 lei
Tuns Barbati de la 50 lei
Bucle de la 95 lei
Valuri de la 175 lei
Coafuri texturizate de la 155 lei
Indreptat 105 lei
Montaj extensii 300 lei
Vopsitul variaza in functie de tehnica si cantitatea de produs de la 220 lei

Cosmetica

Epilat inghinal de la 40 lei
Epilat axila de la 25 lei
Epilat mustata de la 15 lei
Epilat lung de la 50 lei
Pensat de la 20 lei
Tratament facial de la 160 lei
Machiaj de la 100 lei

Ce spun clientii nostri

Catalina Andreea
Știi senzatia aceea de moviestar?! 🤩 Așa ma simt eu mereu când plec de la Evolution Studio.Aici găsești o echipă de profesionisti ,care te răsfață cu cele mai de calitate produse,într-un ambient călduros și prietenos. 5* plus pentru Miha si întreaga echipă!Recomand cu drag si toata increderea!😘🤗
Victoria Iordache
Daca ar trebui sa recomand un loc pentru relaxare,servicii de cea mai inalta clasa,atmosfera si colectiv grozav,cu siguranta as spune Evolution Studio!Fiind clienta de peste 10 ani,este vizita pe care o astept saptamanal si locul de unde stiu ca plec multumita si cu o stare de bine si o doza de incredere.Cred ca parul este unul dintre cele mai importante atuuri ale unei femei,iar ingrijirea lui consider ca merita toata atentia si profesionalismul unei echipe,iar cu siguranta aici l-am gasit de fiecare data!
Kacso Beatrice
Mihaela este hairstylist -ul meu de peste 10 ani. Este minunata, uimitoare! Te asculta, discuta cu tine si gaseste varianta cea mai buna pentru parul tau. Pe mine m a ajutat întotdeauna sa aleg nuanta care se potriveste cel mai bine stilului meu, de la rosu vulcanic la blond diafan. Stie exact cum sa imi aducă zambetul pe buze. Si asta fiindca face o treaba extraordinara iar parul meu arata mereu sanatos! O iubesc si iubesc tot ceea ce face!
Laura Driha
Părul meu a cunoscut echipa Evolution Studio acum aproape 13 ani și de atunci revin cu bucurie, lună de lună, lăsându-l cu încredere pe mâna unor profesioniști în materie de hairstyle, indiferent de schimbarea pe care mi-o propun. Tuns, coafat, bine-tratat, schimbare de culoare sau doar de lungime, look de eveniment sau de zi cu zi, le-am încercat pe toate! Sunt cei mai buni!

Hai pe Instagram

× Vrei mai multe detalii?